Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

REUMATOLÓGIA MINDENKINEK

A folyóirat nyomtatott példányait térítésmentesen nyújtjuk a nyilvántartott betegegyesületek számára.

FÓRUM

Az MRA reumatológiai szakmapolitikai rovata a téma iránt érdeklődő szakemberek és nem-egészségügyi olvasók nyilvános fóruma. A reumatológiai egészségpolitika tárgykörében készült tanulmányokat, cikkeket tesz közzé és az mra@reumatologia.hu e-mail címre „Tárgy: Fórum” megjelöléssel várjuk a tárgykörökhöz érkező hozzásszólásokat, véleményeket, javaslatokat. A beérkező reflexiókat munkacsoportunk értékeli, a beküldő hozzájárulásával szerkeszti és egyetértése esetén felteszi a „Vélemények” rovatba, amely szintén nyilvános.

MŰHELY

Az MRA Titkársága mellett reumatológiai szakmapolitikai munkacsoport működik, amely egész­ség­politikai elemzéseket, munkaanyagokat készít és publikál. A munka­anyagok nem nyilvánosak. A rovat elő­zetes regisztrációval érhető el az aktív közre­működők számára. A regisztráció nem auto­matikus, előzetes kapcsolatfelvétel után lehetséges. A megkereséseket az mra@reumatologia.hu e-mail címre „Tárgy: Műhely” megjelöléssel várjuk. A nyilvánosságra hozható tanulmányokat megjele­nésük után fel­vesszük az MRA Fórum rovatában megtalálható „Egészségpolitikai Könyvtár” dokumentumai közé is.

Kedves Támogatónk!

Közhasznú Alapítványunk kéri, hogy tevékenységünket (betegségismertetők, Reuma Híradó betegújság, oktatások) támogassák adójuk 1%-ának felajánlásával. Kérjük, hogy a rendelkező nyilatkozatot az MRA számára töltsék ki.

A Magyar Reumatológia Haladásáért Alapítvány Adószám: 19016443-2-41

Kedves Támogatónk!
Közhasznú Alapítványunk kéri, hogy tevékenységünket
(betegségismertetők, Reuma Híradó betegújság, oktatások) támogassák adójuk 1%-ának elajánlásával. Kérjük, hogy a rendelkező nyilatkozatot az MRA számára töltsék ki.

MRA Adószám: 19016443-2-41

REUMATOLÓGIA MINDENKINEK

Alapítványunk többirányú segítséget kíván nyújtani a reumatológiai betegségben szenvedő betegek számára.